Control d'accessos Urban

Controlador d’accés Urban

Poste de control d’accessos Urban per pilones automàtiques. Poste en ferro lacat en gris o en acer innoxidable. Controlador d’accessos amb dissenys elegants i actualts per poder combinar tant en llocs rústics o moderns. 

El nostre poste controlador d’accessos Urban disposa de semàfor a la part superior i pilots informatius d’obertura i tancament a la part central. Es pot triar el tipus d’obertura com ara targetes de proximitat, clau, teclat numeric, comandament a distància…

Posibilitat de personalitzar el panell de control en acer inoxidable amb grabats de logotips, ideal per a ajuntaments o empreses. 

instal·lació poste accessos urban
poste accessos urban entrada parking
poste accessos urban amb pilona automàtica

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones automàtiques i semiautomàtiques per proporcionar seguretat en àrees urbanes, obstaculitzant el pas a vehicles que no siguin autoritzats. Dissenyem i fabriquem pilones amb dissenys elegants i resistents creades amb ferro o acer inoxidable. Som experts en mobiliari urbà i disposem d’un departament tècnic per donar suport i servei en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies.
Podem fabricar pilones automàtiques i semiautomàtiques segons les necessitats del client. Ens adaptem a tota mena de disseny, mides i gruixos que necessiti el client.