Inici Mobilitat Coixi Berlinès d’exterior

Coixi Berlinès d'exterior

coixi berlines dos colors

Coixi Berlinés Mitte

Coixí berlinès de cautxú per instal·lar en exterior i obligar a reduir la velocitat dels vehicles als carrers. Coixí berlinès fabricat en peces individuals per instal·lar i adaptar segons les necessitats dels clients.

Coixins berlinesos ideals per instal·lar en carrers, pàrquings, centres comercials… Fixació mitjançant cargols metàl·lics per fixar a terra.

El Coixí Berlines es pot fabricar el color negre o vermell.

Mesures:

      · 1800 cm amplada x 1500 cm llarg x 70 alçada

      · 1800 cm amplada x 2000 cm llarg x 70 alçada

      · 1800 cm amplada x 2500 cm llarg x 70 alçada

      · 1800 cm amplada x 3000 cm llarg x 70 alçada

      · 1800 cm amplada x 3500 cm llarg x 70 alçada

      · 1800 cm amplada x 4000 cm llarg x 70 alçada

Coixi Berlinès Temit

Coixí berlinès de cautxú dissenyat per reduir la velocitat dels vehicles, actua com a obstacle ajustant-se a la distància entre les rodes de l’eix. Mentre permeten que el transport públic i els camions circulin sense elevacions, obliguen els cotxes a travessar la zona elevada, forçant així la reducció de velocitat.

Aquests coixins berliners, resistents a l’abrasió i als rajos UV, ofereixen propietats antilliscants i amortiguen el soroll del trànsit. Són ideals per a carrers, aparcaments i àrees residencials. Disponibles en negre, es fixen fàcilment amb un kit d’accessoris que inclou cargols i taps vermells.

Confeccionats amb triangles de cautxú vulcanitzat blanc per a una major resistència, aquests coixins es poden instal·lar en diverses ubicacions i estan disponibles en un atractiu color vermell

Mesures:

      · 1800 cm amplada x 2250 cm llarg x 65 alçada

      · 1800 cm amplada x 3000 cm llarg x 65 alçada

coixí berlinès instal·lat carrer
coixí berlinès instal·lat
coixí berlinès instal·lat cotxe

Experts en bandes reductores

Compte’m amb un departament tècnic especialitzat en la fabricació i instal·lació de bandes reductores de velocitat per tal d’assessorar els nostres clients segons les seves necessitats i els seus projectes a realitzar.