Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Flexibles Pilona Badalona A-Flex Extraíble ø 100

pilona flexible aflex badalona extraíblePFBDNHN + BEXTRAP01

Pilona Badalona A-Flex Extraíble ø 100

Pilona flexible de poliuretano A-Flex de Badalona amb base extraïble de plàstic en color negre. És una solució innovadora per a la delimitació d’espais urbans. La base ha estat dissenyada específicament per a la nostra pilona flexible A-Flex i compta amb una tapa superior abatible.

Amb la introducció de la pilona flexible dins de la base, es pot bloquejar mitjançant una clau triangular estàndard situada en la part lateral de la base. Aquesta clau s’utilitza per bloquejar la tapa una vegada tancada o per bloquejar la pilona una vegada introduïda en el forat.

Les pilones flexibles A-Flex, després de rebre un impacte, tornen a la seva forma i posició original superant una flexió de 2000 cicles a 90 graus sense cap raja ni deformació visible. Amb aquesta capacitat de resistència, es pot considerar que són pràcticament indestructibles. Les pilones flexibles són ideals per a la delimitació de camins, ciutats, pobles, zones rurals, entrades de restaurants, hotels i molts altres llocs.

Amb les pilones flexibles A-Flex de Badalona, obtenim una solució duradora i de confiança per a la seguretat i l’organització d’espais diversos. La seva resistència i capacitat de recuperació després d’un impacte les converteixen en una opció òptima per a la delimitació de zones tant en entorns urbans com rurals.

Característiques

Pràcticament irrompibles.

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Pilones amb memòria, en cas d'impacte tornen a la seva forma original.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrasió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Excel·lent resistència i flexibilitat amb temperatures elevades.​

Accessoris opcionals

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Adaptació per senyals transit.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.