Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Flexibles Pilona Badalona A-Flex Fixa ø 100

pilona flexible a-flex badalona fixaPFBDNHN

Pilona Badalona A-Flex Fixa ø 100

Les pilones flexibles A-Flex de Badalona són una opció excepcional per a la delimitació de camins, ciutats, pobles, zones rústiques, entrades de restaurants, hotels i molts altres llocs. Aquestes pilones són fixos i, després de rebre un impacte, tornen a la seva forma i posició original, superant una flexió de 2000 cicles a 90 graus sense cap raja ni deformació visible. Amb aquesta capacitat de resistència, es pot considerar que són pràcticament indestructibles.

Les pilones flexibles A-Flex de Badalona ofereixen una solució duradora i de confiança per a la demarcació de zones i la seguretat dels vianants i vehicles. Gràcies a la seva capacitat per absorbir impactes sense sofrir danys importants, aquests pilones són ideals per a l’ús diari i poden resistir les exigències del trànsit i l’ús intensiu.

Aquestes pilones flexibles, Badalona ofereix una solució versàtil per a la protecció i la delimitació de diferents àrees. La seva resistència i capacitat per recuperar-se després d’un impacte els permeten mantenir la seva funcionalitat i aparença sense deformacions evidents. Aquestes característiques fan que siguin una opció òptima per a la seguretat i l’organització de diversos espais.

Característiques

Pràcticament irrompibles.

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Pilones amb memòria, en cas d'impacte tornen a la seva forma original.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrasió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Excel·lent resistència i flexibilitat amb temperatures elevades.​

Accessoris opcionals

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Adaptació per senyals transit.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.