Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Flexibles Pilona Flexible A-Blen Led Solar per cargolar

pilona ablen led solar extraïble

PBLENNLSBF

Pilona Flexible A-Blen Led Solar per cargolar

La pilona flexible lluminosa A-Blen és una solució ideal per a la delimitació de zones i el control de trànsit. Aquesta pilona es pot cargolar al terra i disposa d’una balisa solar de LEDs a la part superior. 

Després de rebre un impacte, aquestes pilones flexibles tornen a la seva forma i posició original, gràcies a la seva flexibilitat. Això les converteix en pilones pràcticament indestructibles, que poden resistir els efectes d’un impacte sense patir danys permanents.

La pilona flexible A-Blen disposa d’un cargol inferior central per a la seva instal·lació. Aquest sistema facilita la seva col·locació, ja que només cal roscar un únic cargol al paviment. Això permet una instal·lació senzilla i ràpida sense perdre les característiques de la pilona.

Amb la pilona flexible lluminosa A-Blen, podràs gaudir d’una solució duradora i visible per a la delimitació d’espais i el control de trànsit. El seu sistema atornillable amb un sol tornillo facilita la instal·lació sense comprometre les característiques de la pilona.

Característiques

Pràcticament irrompibles.

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Pilones amb memòria, en cas d'impacte tornen a la seva forma original.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Excel·lent resistència i flexibilitat amb temperatures elevades.​

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.