Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Flexibles Pilona Flexible A-Flex Led Solar Fixa

pilona aflex led solar fixa

PFLEXHNLSBF

Pilona Flexible A-Flex Led Solar Fixa

La pilona flexible lluminosa A-flex amb balisa solar de LEDs a la part superior és una solució versàtil i resistent per al control de trànsit i la delimitació d’espais. Els bolards flexibles A-FLEX estan fabricats amb plàstic poliuretà, un material durador i flexible alhora. Després de rebre un impacte, tornen a la seva forma i posició original.

La seva construcció robusta les converteix en unes pilones pràcticament indestructibles, que poden resistir les inclemències del temps i altres factors ambientals sense problemes. A més, la presència de la balisa solar de LEDs a la part superior permet una millor visibilitat durant la nit, millorant així la seguretat dels vianants i els vehicles.

L’instal·lació d’aquestes pilones es realitza a terra mitjançant encastament, assegurant una fixació segura i estable. Aquest sistema d’instal·lació garanteix que les pilones romanguin en el seu lloc fins i tot en cas d’impacte, mantenint la seva funcionalitat i integritat.

Amb la pilona flexible lluminosa A-flex amb balisa solar de LEDs, es beneficia d’una solució duradora, flexible i altament visible per a la delimitació i control del trànsit.

Característiques

Pràcticament irrompibles.

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Pilones amb memòria, en cas d'impacte tornen a la seva forma original.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Excel·lent resistència i flexibilitat amb temperatures elevades.​

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.