Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Badalona A-Eco Extraïble ø 100

pilona semiflexible aeco badalona extraïblePECBDNHN + BEXTRAP01

Pilona Badalona A-Eco Extraïble ø 100

Les pilones semiflexibles A-Eco de Badalona amb base extraïble de plàstic en color negre. Opció perfecta per a la delimitació de camins, ciutats, pobles, zones rurals, entrades de restaurants, hotels i molts altres llocs. La base ha estat dissenyada específicament per a les nostres pilones semiflexibles i compta amb una tapa superior abatible.

En introduir una pilona dins de la base, es pot bloquejar mitjançant una clau triangular estàndard situada a la part lateral de la base. Aquesta clau s’utilitza per bloquejar la tapa un cop tancada o per bloquejar la pilona un cop introduïda en el forat.

Les pilones semiflexibles són ideals per a la demarcació d’espais en camins, ciutats, pobles, zones rurals, entrades de restaurants, hotels i altres llocs. Amb la seva flexibilitat controlada, aquestes pilones poden resistir impactes i tornar a la seva posició original, evitant deformacions notables. Aquestes pilones ofereixen una solució eficaç per a la seguretat i organització de diversos entorns, mantenint una aparença atractiva i duradora.

Amb les pilones semiflexibles A-Eco de Badalona, obtenim una opció versàtil i pràctica per a la delimitació i protecció d’espais urbans i rurals. La seva base extraïble i el sistema de bloqueig proporcionen facilitat d’ús i versatilitat per a la seva instal·lació.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrasió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Adaptació per senyals transit.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.