Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Badalona A-Eco Fixa ø 100

PECBDNHN

Pilona Badalona A-Eco Fixa ø 100

Les pilones semiflexibles A-Eco estan fabricades amb plàstic que els atorga una flexibilitat limitada. En cas d’impacte, si no superen els seus graus màxims de flexibilitat, la pilona torna a la seva posició original sense cap deformació. Però, si superen aquests graus, la pilona pot tornar a la seva posició amb una possible deformació en el seu aspecte, però sense trencar-se com el plàstic convencional, ferro o fundició, convertint-les així en una solució molt econòmica i duradora.

Les pilones semiflexibles són ideals per a la delimitació de camins, ciutats, pobles, zones rurals, entrades de restaurants, hotels i molts altres llocs. Amb la seva resistència a impactes i la capacitat de tornar a la seva forma original, aquestes pilones ofereixen una solució pràctica i eficient per a la demarcació d’espais, mantenint un aspecte visual atractiu.

Aquestes pilones, fabricades amb plàstic de flexibilitat limitada, ofereixen un equilibri perfecte entre resistència i durabilitat, sent alhora una solució econòmica per a les necessitats de delimitació i organització en diferents entorns.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrasió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Adaptació per senyals transit.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones semiflexibles de polipropilé. Fabriquem i instal·lem pilones semiflexibles a-eco amb flexibilitat reduïda. En cas d’un petit impacte tornen a la seva posició original sense ser malmeses. Son ideals per delimitar la circulació, carrils bici, espais per aparcaments, espais on no està actualitzat  el pas de vehicles…