Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Semiflexible A-Blen Eco Led Solar per cargolar

pilona ablen eco  led solar extraïble

PBLENECONLSBF

Pilona Semiflexible A-Blen Eco Led Solar per cargolar

La pilona semiflexible lluminosa A-Blen és una opció pràctica per al control de trànsit i la delimitació d’espais. Aquesta pilona es pot cargolar al terra i disposa d’una balisa solar de LEDs a la part superior. Les pilones flexibles A-Blen Eco estan fabricats amb un material plàstic que els confereix una flexibilitat limitada.

En cas d’impacte, aquestes pilones no perden la seva flexibilitat i tornen a la seva posició original sempre que no superin els seus graus máxims de flexibilitat. Això els permet mantenir la seva funcionalitat sense patir danys permanents.

La instal·lació d’aquestes pilones és senzilla i ràpida gràcies al seu sistema atornillable amb un sol cargol que s’ha de rosquejar al paviment. Aquest sistema de fixació permet una instal·lació segura sense comprometre les característiques de la pilona.

Amb la pilona semiflexible lluminosa A-Blen, podràs gaudir d’una solució pràctica per al control de trànsit i la delimitació d’espais. La seva instal·lació atornillada proporciona una fixació estable i segura, mantenint les característiques de la pilona sense dificultat.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.