Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Extraïble

pilona aeco led solar extraïble

PECHNLSBF + BEXTRAP01

Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Extraïble

La pilona semiflexible lluminosa A-flex amb LEDs solars a la part superior és una solució versàtil per la delimitació d’espais. Aquesta pilona té una base extraïble de plàstic de color negre, dissenyada especialment per a la nostra pilona semiflexible A-Eco, amb una tapa superior abatible.

La base de plàstic de color negre permet una fàcil extracció i instal·lació de la pilona semiflexible. Simplement introduint la pilona flexible dins de la base, es pot bloquejar mitjançant una clau triangular estàndard situada a la part lateral de la base. Aquesta clau serveix per bloquejar la tapa una vegada tancada o per bloquejar la pilona una vegada introduïda en la base.

Aquest sistema de bloqueig proporciona una seguretat addicional per garantir que la pilona semiflexible romangui en la seva posició desitjada. La tapa superior abatible facilita l’accés a la pilona per a tasques de manteniment o canvi de bateries en cas de ser necessari.

Amb la pilona semiflexible lluminosa A-Eco amb LEDs solars i la seva base extraïble de plàstic en color negre, obtindràs una solució pràctica i segura per al control de trànsit i la delimitació d’espais. La combinació de la tecnologia de LEDs solars, la flexibilitat de la pilona i la facilitat d’instal·lació de la base la converteixen en una opció versàtil per a diverses aplicacions.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.