Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Placa

pilona aeco led solar amb placa

PECHNPLSBF

Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Placa

La pilona semiflexible lluminosa A-Eco amb placa inferior i balisa solar de LEDs a la part superior és una opció pràctica i duradora per al control de trànsit i la delimitació d’espais. Les pilones semiflexibles A-Eco estan fabricades amb plàstic polipropilè de flexibilitat limitada.

En cas d’impacte, aquestes pilones no perden la seva flexibilitat i tornen a la seva posició original sense cap deformació. Si es superen els límits de flexibilitat, la pilona pot tornar a la seva posició, però amb una possible deformació en el seu aspecte. No es trenquen.

La pilona semiflexible és ideal per a llocs on no és necessari l’encastament, i disposa d’una placa inferior de 160×160 mm. Aquesta placa permet una instal·lació senzilla i efectiva sense la necessitat de l’encastament.

La fixació de les pilones es realitza mitjançant 4 cargols metàl·lics (no inclosos), que proporcionen una sujecció segura i estable.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.