Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Fixa

pilona aeco led solar fixa

PECHNLSBF

Pilona Semiflexible A-Eco Led Solar Fixa

La pilona semiflexible lluminosa A-eco amb balisa solar de LEDs a la part superior és una opció pràctica i duradora per al control de trànsit i la delimitació d’espais. Les pilones semiflexibles A-Eco estan fabricats amb plàstic polipropilè, que els confereix una flexibilitat limitada.

En cas d’impacte, aquestes pilones no perden la seva flexibilitat i tornen a la seva posició original sense cap deformació. Si es superen els límits de flexibilitat, la pilona pot tornar a la seva posició, però amb una possible deformació en el seu aspecte. No es trenquen com els materials convencionals com el plàstic, ferro o fosa, fet que els converteix en una solució econòmica i duradora.

La instal·lació d’aquestes pilones es realitza a terra mitjançant l’encastament, proporcionant una fixació segura i estable. Aquest sistema d’instal·lació garanteix que les pilones romanguin en la seva posició desitjada.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat de llum intermitent o fixa.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones semiflexibles de polipropilé. Fabriquem i instal·lem pilones semiflexibles a-eco amb flexibilitat reduïda. En cas d’un petit impacte tornen a la seva posició original sense ser malmeses. Son ideals per delimitar la circulació, carrils bici, espais per aparcaments, espais on no està actualitzat  el pas de vehicles…