Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones Semiflexibles A-Eco Pilona Semiflexible A-Eco Leds Fixa

pilona aeco led fixa

PECOHNLR

Pilona Semiflexible A-Eco Leds Fixa

Pilones A-Eco leds Fixes de ø 100 mm. de diàmetre. Pilones lluminoses semiflexibles amb resistència i flexibilitat limitada amb una cinta reflectant de Nivell 2 a la part superior de les pilones. Pilones semiflexibles A-Eco led amb leds en la part superior.
La cinta reflectant ens proporciona una gran visibilitat en la part superior d’aquesta. Pilona semiflexible que ens ofereix una flexibilitat limitada i en cas d’impacte retorna a la seva forma inicial sense ser malmesa, sempre que no se superin els graus màxims de flexió.

Aquestes pilones són ideals per delimitar i il·luminar espais i protegir a persones i vehicles, ja que tornen a la seva forma inicial, sent així unes pilones pràcticament irrompibles.

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones semiflexibles lluminoses, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Característiques

100% reciclables.

No estan pintades. No s'oxiden, no necessiten manteniment.

Flexibilitat limitada.

Tacte agradable.

Molta resistència als olis, grasses i nombrosos dissolvents.

Gran resistència a l'abrassió.

Estèticament idèntiques amb les pilones metàl·liques.

Accessoris opcionals

● Doble tira reflectant

● Possibilitat d'altres colors (carta colors RAL).

● Possibilitat d'elecció de colors pel led RGB aixi com patrons i seqüències de funcionament.

● Anelles per cadenes.

● Logo personalitzat.

● Tires reflectants en color groc

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones flexibles de poliuretà. Fabriquem i instal·lem pilones flexibles a-flex de gran resistència. Pilones flexibles que retornen a la seva posició inicial després de rebre un gran impacte, sense ser malmesa. Pilones practicament indestructibles.