Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones de Seguretat Pilona Barcelona de seguretat

PSEGRBARNAG01

Pilona Barcelona de seguretat

Pilona de seguretat model Barcelona que evita actes vandàlics. Pilona de seguretat fabricada amb tub de ferro amb anell d’acer inoxidable. Pilona de seguretat per fixar a terra mitjançant encastament. Disposa d’una tapa superior de fàcil obertura mitjançant 3 cargols de seguretat per facilitar l’accés a l’interior de la pilona un cop està instal·lada. Es podrà omplir el seu interior de formigó per fer-la més resistent.

Acabats estàndar:

  • Tub de ferro amb anell inox. de ø 273 mm. 
  • Tub de ferro amb anell inox. de ø 220 mm. 
pilona de seguretat bcn

PSEGRBCNG01

Pilona BCN de seguretat

Pilona de seguretat model BCN que evita actes vandàlics. Pilona de seguretat fabricada amb tub de ferro per fixar a terra mitjançant encastament. Disposa d’una tapa superior de fàcil obertura mitjançant 3 cargols de seguretat per facilitar l’accés a l’interior de la pilona un cop està instal·lada. Es podrà omplir el seu interior de formigó per fer-la més resistent.

Acabats estàndar:

  • Tub de ferro de ø 273 mm. 
  • Tub de ferro de ø 220 mm. 

Fabricants de pilones de seguretat

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones de seguretat en ferro o en acer inoxidable, fixes, extraïbles o telescòpiques per locals comercials a peu de carrer per tal d’evitar actes vandàlics de vehicles.
Comptem amb un departament tècnic per donar servei i manteniment en les instal·lacions, som fabricant i instal·ladors de pilones d’acer inoxidable de seguretat reforçades.