Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones de Seguretat Pilona Circular de seguretat

PSEGR154

Pilona Circular de seguretat

Pilona Cirular de seguretat d’acer inoxidable, ideals per a locals comercials a peu de carrer evitant el alunizaje de vehicles en els locals comercials.

Pilonas de seguretat construïdes amb dos cossos un exterior d’acer inoxidable que oculta un nucli intern de ferro reforçat. Possibilitat d’emplenar el seu interior amb formigó, sorra, grava per a reforçar fins i tot més la pilona.

La pilona Security de seguretat recoberta amb una camisa d’acer inoxidable fent-la ideal per a entorns de prestigi i projectes d’arquitectes,… encaixant en entorns històrics. Ideal per a llocs on el revestiment de la superfície aquesta fet a base de marbre, granit,…

Opcional:

  • Acero inoxidable AISI 316.
  • Personalización con grabado de logo.
  • Tornillería opcional: THEMBRA12 + T7380IM12X70
pilona circular de seguretat
pilona circular de seguretat
pilona de seguretat circular

Fabricants de pilones de seguretat

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones de seguretat en ferro o en acer inoxidable, fixes, extraïbles o telescòpiques per locals comercials a peu de carrer per tal d’evitar actes vandàlics de vehicles.
Comptem amb un departament tècnic per donar servei i manteniment en les instal·lacions, som fabricant i instal·ladors de pilones d’acer inoxidable de seguretat reforçades.