Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones de Seguretat Pilona Quadrada de seguretat

PSEGC122

Pilona Quadrada de seguretat

Pilona Quadrada de seguretat antialunizatje d’acer inoxidable, de 120x120x2 mm. amb un nucli intern de 100x100x4 mm. d’ample. Ideals per a locals comercials a peu de carrer evitant el alunizaje de vehicles en els locals comercials.

Pilonas de seguretat construïdes amb dos cossos un exterior d’acer inoxidable que oculta un nucli intern de ferro reforçat. Possibilitat d’emplenar el seu interior amb formigó, sorra, grava per a reforçar fins i tot més la pilona.

La pilona Quadrada de seguretat recoberta amb una camisa d’acer inoxidable fent-la ideal per a entorns de prestigi i projectes d’arquitectes,… encaixant en entorns històrics.  Ideal per a llocs on el revestiment de la superfície aquesta fet a base de marbre, granit,…

Opcional:

  • Acero inoxidable AISI 316.
  • Personalización con grabado de logo.
  • Tornillería opcional: THEMBRA12 + T7380IM12X70
pilona de seguretat quadrada
pilona seguretat quadrada acer inoxidable

Fabricants de pilones de seguretat

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones de seguretat en ferro o en acer inoxidable, fixes, extraïbles o telescòpiques per locals comercials a peu de carrer per tal d’evitar actes vandàlics de vehicles.
Comptem amb un departament tècnic per donar servei i manteniment en les instal·lacions, som fabricant i instal·ladors de pilones d’acer inoxidable de seguretat reforçades.