Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones urbanes Semiautomàtiques Pilona City Telescòpica manual
a
pilona city telescòpica manual

Pilona City Telescòpica manual

Pilona City telescòpica manual fabricada amb tub de ferro de diàmetre ø 95 mm. i 2,5 mm. de gruix. Pilona telescòpica construïda amb tub de ferro galvanitzat interior i exterior amb tractament anti òxid i anti adhesiu i cartells.

Pilones ideals per llocs on sigui necessari habilitar el pas a vehicles autoritzats ocasionalment i controlar els entorns públics i privats. N’ajudarà a limitar carrers, pàrquings, comunitats, bancs, mercats, places, ajuntaments…

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones automàtiques i semiautomàtiques per proporcionar seguretat en àrees urbanes, obstaculitzant el pas a vehicles que no siguin autoritzats. Dissenyem i fabriquem pilones amb dissenys elegants i resistents creades amb ferro o acer inoxidable. Som experts en mobiliari urbà i disposem d’un departament tècnic per donar suport i servei en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies.
Podem fabricar pilones automàtiques i semiautomàtiques segons les necessitats del client. Ens adaptem a tota mena de disseny, mides i gruixos que necessiti el client.