Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones urbanes Semiautomàtiques Pilona City Telescòpica manual
pilona city telescòpica manual

Pilona City Telescòpica manual

Pilona City telescòpica manual fabricada amb tub de ferro de diàmetre ø 95 mm. i 2,5 mm. de gruix. Pilona telescòpica construïda amb tub de ferro galvanitzat interior i exterior amb tractament anti òxid i anti adhesiu i cartells.

Pilones ideals per llocs on sigui necessari habilitar el pas a vehicles autoritzats ocasionalment i controlar els entorns públics i privats. N’ajudarà a limitar carrers, pàrquings, comunitats, bancs, mercats, places, ajuntaments…

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones automàtiques i semiautomàtiques per proporcionar seguretat en àrees urbanes, obstaculitzant el pas a vehicles que no siguin autoritzats. Dissenyem i fabriquem pilones amb dissenys elegants i resistents creades amb ferro o acer inoxidable. Som experts en mobiliari urbà i disposem d’un departament tècnic per donar suport i servei en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies.
Podem fabricar pilones automàtiques i semiautomàtiques segons les necessitats del client. Ens adaptem a tota mena de disseny, mides i gruixos que necessiti el client.