Inici Mobiliari urbà Pilones urbanes Pilones urbanes Semiautomàtiques Pilona Semiautomàtica Toronto

Pilona Semiautomàtica Toronto

Pilones semiautomàtiques hidràuliques de gamma mitjana destinades a ús manual. Pilona semiautomàtica Toronto construïda amb estructura d’acer inoxidable AISI 304. Xassís tubular en acer galvanitzat en calent. Instal·lació directament mitjançant embegut en formigó (sense calaix perdut). Aconseguint major resistència als impactes.

Les pilones semiautomàtiques Toronto funcionen mitjançant un sistema d’impulsió a través d’un pistó de gas de gran qualitat que permet que la pilona s’elevi un cop el mecanisme d’ancoratge queda desbloquejat. Aquest sistema de desbloqueig es produeix introduint la clau triangular en el forat de la tapa del xassís, permeten d’aquesta manera que quedi elevada o oculta segons les nostres necessitats.

Pilones ideals per a llocs on no sigui necessària una gran resistència als impactes.

Gruix del cilindre de la pilona:
3 mm.
 – ø 114 mm.
3,7 mm. – ø 220 mm.

Accessoris pilones semiautomàtiques:

corona lluminosa cilpe

Corona lluminosa CILPE.

corona lluminosa cilra

Corona lluminosa CILRA.

corona lluminosa cilmu

Corona lluminosa CILMU.

acer corten

Fabricació en acer corten.

fresat extra

Fresat
extra.

personalització logo

Personalització amb logo.

pilona a joc

Pilona fixa
a joc.

pilona gradient

Pilona
Gradient.

dissenys especials

Dissenys
Especials.

calaix perdut

Calaix
perdut.

Tapa per
obres.

tapa acer inoxidable

Tapa acer inoxidable.

clau de seguretat

Clau de seguretat.

Fabricants de pilones

Som especialistes en la fabricació i la instal·lació de pilones automàtiques i semiautomàtiques per proporcionar seguretat en àrees urbanes, obstaculitzant el pas a vehicles que no siguin autoritzats. Dissenyem i fabriquem pilones amb dissenys elegants i resistents creades amb ferro o acer inoxidable. Som experts en mobiliari urbà i disposem d’un departament tècnic per donar suport i servei en les instal·lacions a totes les comunitats i províncies.
Podem fabricar pilones automàtiques i semiautomàtiques segons les necessitats del client. Ens adaptem a tota mena de disseny, mides i gruixos que necessiti el client.