Inici Mobilitat Aparcabicicletes Aparcabicicletes Arra

aparcabicicletes arra ferro

ARRAI304

Aparcabicicletes Arra

Aparcabicicletes Arra fabricat en ferro, acer inoxidable o acer corten segons necessitats del client.  Oferim la possibilitat d’encastar a terra o de fabricar amb placa per fixar a terra.

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes per exterior. Com a fabricants ens podem adaptar a les necessitats dels nostres clients.

aparcabicicletes arra instal·lat acer inoxidable
aparcabicis arra instal·lat acer inoxidable
aparcabicicletes arra encastat a terra

conjunt aparcabicicletes arra ferro

Conjunt aparcabicicletes Arra

Conjunt aparcabicicletes Arra fabricat amb passamà longitudinal amb varilles inferiors soldades per la seva instal.·lació. Conjunt de ferro, acer inoxidable o acer corten segons necessitats del client. 

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes per exterior. Com a fabricants ens podem adaptar a les necessitats dels nostres clients.

conjunt aparcabicicletes arra instal·lat acer inoxidable
conjunt aparcabicicletes arra instal·lat
conjunt aparcabicicletes arra instal·lat acer inox

Fabricants d'aparcabicicletes d'exterior​

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes d’exterior de ferro, acer inoxidable o acer corten segons les necessitats dels clients. Comptem amb un departament tècnic per donar suport i assessorar els nostres clients sobre els nostres aparcabicicletes d’exterior segons les seves necessitats.