Inici Mobilitat Aparcabicicletes Aparcabicicletes Universal

aparcabicicletes universal ferro

APARCAI

Aparcabicicletes Universal

Aparcabicicletes Universal fabricat en ferro, acer inoxidable o acer corten segons necessitats del client. Aparcabicis fabricat amb tub de diàmetre 48 o 50,8 mm. per encastar a terra o per fixar mitjançant placa inferior.

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes per exterior. Com a fabricants ens podem adaptar a les necessitats dels nostres clients.

aparcabicicletes universal instal·lat barcelona
aparcabicicletes universal instal·lat acer inoxidable
aparcabicicletes universal instal·lat acer galvanitzat

conjunt aparcabicicletes universal ferro

Conjunt aparcabicicletes Universal

Conjunt aparcabicicletes Universal fabricat en ferro, acer inoxidable o acer corten segons necessitats del client. Aparcabicis fabricat amb tub de diàmetre 48 o 50,8 mm. amb passamà longitudinal amb varilles inferiors soldades. 

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes per exterior. Com a fabricants ens podem adaptar a les necessitats dels nostres clients.

conjunt aparcabicicletes universal instal·lat
conjunt aparcabicicletes universal instal·lat galvanitzat
conjunt aparcabicicletes universal instal·lat acer inoxidable

Fabricants d'aparcabicicletes d'exterior​

Som experts en la fabricació i la instal·lació d’aparcabicicletes d’exterior de ferro, acer inoxidable o acer corten segons les necessitats dels clients. Comptem amb un departament tècnic per donar suport i assessorar els nostres clients sobre els nostres aparcabicicletes d’exterior segons les seves necessitats.