Inici Mobilitat Separadors vials Separador vial Snake
separador vial plàstic skate

Separador vial Snake

El separador viari Snake fabricat amb material reciclat és una excel·lent solució per a la seguretat viària en carrils bici i altres espais compartits entre bicicletes i vehicles. Al estar dissenyat per ciclistes, s’han tingut en compte les necessitats dels usuaris de bicicletes en termes de seguretat i comoditat.

Aquest separador viari és altament adaptable, el que permet la seva instal·lació amb diferents formes segons la necessitat de l’espai. A més, al estar fabricat amb material reciclat, es redueix l’impacte ambiental i es fomenta la sostenibilitat.

El separador viari Skate és especialment adequat per a carrils bici, ja que proporciona una protecció efectiva contra els vehicles i augmenta la visibilitat dels ciclistes. Al ser un obstacle a la carretera, obliga els conductors a reduir la velocitat i a prendre precaucions en avançar als ciclistes.

Característiques

Major protecció als ciclistes.

Disseny monobloc de gran resistència.

Alta visibilitat gràcies a les franges blanques.

Gran amortiment als impactes.​

Instal·lació mitjançant 3 cargols metàlics.

Resistència a les temperatures exteriors.​

Exemple d'instal·lació
exemple instal·lació separador skate

Fabricants de separadors vials exterior

Som experts en la fabricació i la instal·lació de separadors viaris per carrils bici per proporcionar protecció dels vehicles sobre els ciclistes. Comptem amb un departament tècnic per donar suport i assessorar els nostres clients sobre els nostres separadors vials segons les seves necessitats.